Etusivu Tuntiaikataulu Lajit Koulutukset ohjaajille Ohjaajat ja kouluttajat W&B Shop Yhteystiedot


Joogaopettajakoulutus Espoo
2016-2017

(Koulutusmateriaali on englanninkielinen ja opetus osittain myös englanniksi) 

Seasonal Yoga (SYTT) on kansainvälinen itsenäinen jooga koulu, joka järjestää koulutuksia Englannissa, Skotlannissa ja Suomessa. Koulutuksissa tähdätään korkeaan laatuun ja pyritään auttamaan oppilaita löytämään omat vahvuutensa ja yhteys luonnon kanssa.Seasonal Yoga koulutus sopii paitsi joogaopettajiksi haluaville, myös niille, jotka haluavat syventää omaa Joogaopiskeluaan. Keskitymme siihen, että vuosi tulee olemaan hyödyllisen muutoksen aikaa kaikille koulutukseen osallistuville. Käyttämällä joogan ikiaikaisia tekniikoita ja yhdistämällä niihin kiinalaisen energiatyön ajattelua voimme keskittyä parantamaan omaa harjoitustasi ja yhdistämään sitä myös arkeesi.

Olemme rakentaneet koulutuksen, jossa paneudutaan omaan harjoitukseesi, ruokavalioosi, elämäntapaasi, mielenlaatuusi ja energiaasi. Autamme myös ymmärtämään milloin käyttää oppimiasi työkaluja niin että ne tehoavat parhaiten. Lisäksi käsittelemme joogan filosofiaa ja meditaatiota helposti lähestyttävällä tavalla, jotta ymmärtäisit nämä monimutkaiset, mutta oleelliset asiat.

Tavoitteenamme on avustaa oppilaitamme joogamatkallaan ja olemme mukana tukemassa kehitystä kahdenkeskisissä tapaamisissa, omassa harjoittelussa ja koulutuspäivillä.

Jokainen joogaopettaja on erilainen ja sinun tulee ymmärtää itseäsi opettaaksesi muita. Emme halua kouluttaa tietynlaisia opettajia vaan auttaa seuraamaan omaa tyyliä, tunnetta ja intohimoa kuitenkin antaen työkalut, jotta voit tehdä sen hyvin. Tiedämme että monet eivät välttämättä halua opettaa joogaa vaan osallistua koulutukseen enemmänkin itseään ja omaa kehitystään varten. Tämä on täysin
hyväksyttävää ja toivotamme heidät ilolla tervetulleiksi.

200 tunnin Hatha Yoga koulutus (RYS200)
Seasonal Yoga koulutus jakautuu 8 lähijaksoon (Pe - Su). Lähijaksoilla keskitytään Seasonal Flow ja Body Clock (kehonkello) harjoituksiin. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi joogan filosofiaa, asanoita, kriya puhdistamistekniikoita, pranayama hengitysharjoituksia, mantroja, anatomiaa, fysiologiaa, meditaatiota, kehon energia systeemeitä, Qi Gongia ja muita perinteisiä energiaharjoituksia.

200 tuntia sisältävä koulutus on suunniteltu tutkimaan joogaa syvällisemmin ja se sisältää sekä käytännön harjoittelua että teoriaa. Tätä koulutusta ja koulua kutsutaan Seasonal Yogaksi, koska sisällytämme perinteiseen koulutukseen kiinalaiseen terveystietoon perustuvaa tietoa siitä kuinka voit tasapainottaa harjoitustasi ja energiaasi eri vuodenaikojen kanssa. Energiakehomme vaikuttaa sisäelimiimme, elinvoimaamme, tunteisiimme ja mieleemme. Seasonal Yoga käyttää tietoa energiakehostamme ja auttaa meitä virittämään sitä joogaharjoituksemme, hengitysharjoitusten ja ruokavalion avulla.

Koulutuksen aikana opetellaan Kiinalaisten viiden elementin teoriaa ja sitä kuinka elementit vaikuttavat harjoitukseen ja elämäntapoihin riippuen vuodenajasta. Saat myös kattavaa kokemusta Hatha Yogan päätyyleistä (Ashtanga / Seasonal Flow/ perinteinen Hatha Yoga) ja eritysryhmien joogasta (mm. tuoli jooga). Kerromme myös N.L.P: stä, markkinoinnista ja siitä kuinka aloitat pitämään tuntejasi. Seasonal Yoga opettajakoulutus täyttää Yoga Alliancen myöntämän kansainvälisen 200h opetuksen standardit ja valmistuttuasi voit rekisteröityä Yoga Allianceen opettajaksi.

Oma Harjoittelu
Vuoden aikana luetaan paljon inspiroivaa ja opetusta tukevaa kirjallisuutta. Kirjalista toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutuksen alussa sinulle annetaan oppimistavoitteet, jotta voit seurata kehitystäsi ja saavutuksiasi vuoden aikana.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään Wellness & Balance Finlandin tunnelmallisella salilla osoitteessa: Tillinmäentie 1 E, 02330 Espoo.

Koulutuksen hinta ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta. Tarjoamme aamupalat, lounaat ja välipalat (kasvis) erilliseen hintaan 45 € / 3 pvän lähijakso. Vaihtoehtoisesti voit ottaa omat eväät. Autamme majoituksen hankkimisessa jos sille on tarvetta.

Kouluttajat

Suvi Hakala
on Yoga Alliancen hyväksymä Seasonal Yoga opettaja.
Suvi aloitti ryhmäliikunnanohjauksen 15 vuotta sitten ja löysi pian itsensä itämaisen filosofian ja Body&Mind lajien parista. Suvi on kouluttautunut myös ChiBall Master Traineriksi, Pilates ohjaajaksi sekä fysioterapeutiksi.

Nykyisin Suvi kouluttaa Seasonal Yoga ja ChiBall opettajia Wellness&Balance koulullaan Espoossa ja järjestää retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Suvin tavoitteena on lisätä asiakkaiden hyvinvointia itämaisen filosofian, perinteisen kiinalaisen terveystiedon ja liikkeen avulla. Suville on tärkeää, että jokainen tunti ja kurssi tuo asiakkaille elämyksen kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta.


Sue Woodd
Englannista on työskennellyt viimeiset 25v vaihtoehtoisen lääketieteen parissa. Hän on kouluttautunut mm. jooga-, shiatsu-, Tai Ji- ja Qi gong opettajaksi. Lisäksi hän työskentelee kraniosakraaliterapeuttina sekä NLP:n parissa. Hän on arvostettu kansainvälinen kouluttaja ja julkaissut lukuisia kirjoja ja opetus DVD:itä.
Julie Hanson
on perustanut oman Chi Yoga keskuksen Skotlantiin ja kirjoittanut kirjan Energy in Season yhdessä Sue Wooddin kanssa. Seasonal Yoga Flow on hänen intohimonsa ja hänen opettamiseensa ovat vaikuttaneet kansainväliset opettajat Shiva Rea ja David Kiel. Joogaopettamisen ohella hän kirjoittaa kirjoja, luennoi ympäri Eurooppaa ja on ollut mukana useissa radio- ja TV-lähetyksissä.Hinnat ja Ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 2525 € + ennakkomaksu £300, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Seasonal Yoga ltd:lle Skotlantiin.
Maksettu ennakkomaksu vahvistaa ilmoittautumisen. (Peruutustapauksessa ennakkomaksua ei palauteta). Loppuosa koulutusmaksusta laskutetaan Wellness & Balance:n toimesta 8 erässä lähijaksojen yhteydessä. Early Bird hinta 2400 € + £300 on voimassa kun ilmoittaudut viimeistään 30.6.2016 mennessä.

Koulutuksen aikataulu 2016-2017, lähijaksot

Koulutuspäivä pe-su
Aloitusmoduuli 23.-25.9.2016
Syksyn moduuli 21.-23.10.2016
Talven moduuli 9.-11.12.2016
Kevään moduuli 10.-12.2.2017
Alkukesän moduuli 31.3.-2.4.2017
Kesän moduuli 19.-21.5.2017
Myöhäiskesän moduuli 7.-9.7.2017
Valmistuminen 25.-27.8.2017

Lataa kirjallisuuslista tästä >

Tutustu Seasonal Yoga www-sivuihin >


Ilmoittautumislomake:
Etu- ja sukunimi:
Syntymävuosi:
Lähiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Tausta joogan osalta ja miksi haluat osallistua koulutukseen:
Mistä kuulit koulutuksesta?
Lisätietoja:
 


Aikaisempien koulutuksien lähijaksot:

2015-2016

Koulutuspäivä pe-su
Aloitusmoduuli 25-27.9.2015
Syksyn moduuli 23-25.10.2015
Talven moduuli 11-13.12.2015
Kevään moduuli 12-14.2.2016
Alkukesän moduuli 1-3.4.2016
Kesän moduuli 20-22.5.2016
Myöhäiskesän moduuli 8-10.7.2016
Valmistuminen 26.-27.8.2016 (pe-la)


 
   
Nimi:
Osoite:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Tunti/kurssi/koulutus,
johon haluan osallistua:

Tilaan uutiskirjeeen

Tilaan uutiskirjeeen ohjaajille


Tilaan uutiskirjeeen
Tilaan uutiskirjeeen ohjaajille

Sähköpostiosoite:

Lajit Koulutukset ohjaajille Ohjaajat ja kouluttajat WB SHop Yhteystiedot