Etusivu Tuntiaikataulu Lajit Koulutukset ohjaajille Ohjaajat ja kouluttajat W&B Shop YhteystiedotSuvi
Suvi on Wellness & Balance Finlandin perustaja ja vastaa Seasonal Yogan ja ChiBallin opettajakoulutuksesta Suomessa. Suvi aloitti ryhmäliikunnanohjauksen 15 vuotta sitten ja löysi pian itsensä itämaisen filosofian ja Body&Mind lajien parista. Suvi on koulutukseltaan fysioterapeutti ja tradenomi sekä on kouluttautunut Seasonal Yoga opettajaksi (E-RYT200) (RYT500), ChiBall Master Traineriksi ja Pilates ohjaajaksi. Suville on tärkeää, että jokainen tunti ja kurssi tuo asiakkaille elämyksen kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta.

"Wellness & Balance on paikka, jossa voin jakaa oppimiani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja eteenpäin. Sinne asiakas voi tulla liikkumaan rauhallisessa ympäristössä ja hakemaan tasapainoa moderniin ja hektiseen arkeemme."


 
Sini
Sini ohjaa Seasonal Yogaa ja on käynyt Yoga Alliancen hyväksymän kansainvälisen Seasonal Yoga -opettajakoulutuksen (RYT 200).
Sini painottaa tunneillaan kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoa. Sinin joogatunnilla tärkeintä on löytää joogaharjoituksen ilo
ja läsnäolon rauha.

Sini on tällä hetkellä mammalomalla.
 
Petteri
Petteri ohjaa Seasonal Yoga miesten ryhmää ja on käynyt Yoga Alliancen hyväksymän kansainvälisen Seasonal Yoga -opettajakoulutuksen (RYT 200).

"Haluan tuoda esille kuinka monipuolinen joogaharjoitus tarjoaa työkalun stressiin ja moniin muihin elämän tuomiin ongelmatilanteisiin. Jooga toimii myös loistavana tukena lajiharjoitteluun. Opit tuntemaan kehosi tarpeita ja pystyt näin välttämäään vammat paremmin. Tämä on mielestäni tärkeää juuri meille miehille."
 
Harri
Harri on RYT200 Seasonal Yoga opettaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus liikunta-alalta, sekä fysioterapeutin koulutus. Hän painottaa joogan opetuksessaan turvallisia anatomisia linjauksia ja harjoituksen muokkaamista omalle keholle sopivaksi. Navajo-terapeuttina Harri haluaa tuoda myös luontoyhteyden merkitystä esille hyvinvoinnin kannalta. Hänet tapaat perjantain Seasonal Yin tunnilla.

”Pyrin luomaan Seasonal Yin tunnista rauhan tyyssijan, jonne voit saapua omana itsenä ilman vaatimuksia. Harjoitamme lempeästi ja meditatiivisesti rentoutumista, jonka myötä myös kehon hyvinvointi paranee juuri sinulle sopivalla tavalla. Hyväksyvä, turvallinen ja luonnonläheinen opetus on minulle tärkeää.”

 
Julie Hanson
on perustanut oman Chi Yoga keskuksen Skotlantiin ja kirjoittanut kirjan Energy in Season yhdessä Sue Wooddin kanssa. Seasonal Yoga Flow on hänen intohimonsa ja hänen opettamiseensa ovat vaikuttaneet kansainväliset opettajat Shiva Rea ja David Kiel. Joogaopettamisen ohella hän kirjoittaa kirjoja, luennoi ympäri Eurooppaa ja on ollut mukana useissa radio- ja TV-lähetyksissä.

www.juliehanson.com
 
Sue Woodd
Sue Woodd has been working in the field of Complementary Health and Wellbeing for the past 25 years, founding her own school in 1991. In 1995 she set up a Safari camp in India to give people a real flavor of India, inspired by how the local people used exercise, food, herbs, massage, meditation and lifestyle to enhance their health, relationships and lives.

She was a registered Trainer with the Shiatsu Society for 20 years, is a Senior Instructor with the T’ai Chi Union of Great Britain and she teaches for the F3 T’ai Chi and Chi Kung Academy (London). She is co- principle and co-founder of the Seasonal Yoga Teacher training School.  Sue is a graduate of the College of CCST studying the cranio-sacral system and an Experienced Teacher affiliated with Yoga Alliance (EYT).

As an International Master Trainer she teaches she trains fitness instructors and lectures for leading Health Farms, designing courses for Children and Fitness Companies world wide including the YMCA, Fitness International Geneva and Movement Arts Sweden. Sue continues to raise public awareness through her books, DVD’s and radio and television appearances.

www.suewoodd.com
 
 
   
Nimi:
Osoite:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Tunti/kurssi/koulutus,
johon haluan osallistua:

Tilaan uutiskirjeeen

Tilaan uutiskirjeeen ohjaajille


Tilaan uutiskirjeeen
Tilaan uutiskirjeeen ohjaajille

Sähköpostiosoite:

Lajit Koulutukset ohjaajille Ohjaajat ja kouluttajat WB SHop Yhteystiedot